Onze diensten

Voor het inrichten van professionele studio’s is kennis vereist. Fit en Sportgroep heeft in de afgelopen jaren doormiddel van samenwerkingsverbanden deze kennis in huis gehaald. Uw Hotel, Sportschool, Fysiopraktijk en of bedrijf kan door ons worden ingericht. U kunt ons hiervoor benaderen via mail en wij zullen u van A tot Z tot in detail verder helpen. Denk hierbij aan het maken van 3D tekeningen tot het inrichten van een lounge ruimte.

Fysiopraktijk

Fit en sportgroep heeft veel ervaring op gedaan met het inrichten van talloze praktijken. Steeds meer fysiopraktijken maken gebruik van apparatuur om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U als fysiotherapeut bent afhankelijk van de apparatuur. Fit en sportgroep levert niet alleen de apparaten maar kan ook de service verzorgen. Mocht er onverhoopt uitval plaatsvinden dan zal dit altijd binnen enkele dagen verholpen zijn.

Sportstudio's

Kleine en middelgrote sportscholen zijn op het juiste adres bij Fit en Sportgroep Benelux. Door middel van een goede samenwerking met verschillende partijen kunnen wij alles leveren op het gebied van fitness. Van het maken van een 3D schaal tekening tot het inrichten van een fitnessruimte met de nodige apparatuur.

Bedrijfsfitness

Fit en sportgroep heeft ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsfitness en fysiopraktijken. Wij kunnen een kleine tot middelgrote fitness zaal voorzien van de nodige fitnessapparatuur. De vraag naar fitness ruimtes in bedrijven en studio's wordt steeds groter. Steeds meer bedrijven gaan inzien wat het belang is van fitte werknemers. Naast het leveren van professionele fitness apparatuur kunnen we ook een training verzorgen. De toestellen wordt door een monteur op locatie geleverd voor een optimale afstelling en werking.

Groothandel

Fit en Sportgroep Benelux kan u voorzien van fitness apparaten en voedings supplementen. Fitnessapparatuur van merken als Tunturi, Bremshey, Flowfitness en Platinum. Fit en sportgroep levert alle merken voedings supplementen welke op dit moment verkrijgbaar zijn in Nederland tegen zeer scherpe prijzen zoals: BSN, Optimum nutrition, Applied nutritceuticals, Dymatize, Revolutions, Dorian Yates, Ultralife, Controlled labs, Tested nutrition, Nutrabolics, Olimp, QNT, Syntrax, SAN En meer!

Inrichten Bedrijfsfitness

Fysiotherapie praktijken

Inrichting Hotels