Professionele inrichtingen

Voor het inrichten van professionele studio’s is kennis vereist. Fit en Sportgroep heeft in de afgelopen jaren doormiddel van samenwerkingsverbanden deze kennis in huis gehaald. Uw Hotel, Sportschool, Fysiopraktijk en of bedrijf kan door ons worden ingericht. U kunt ons hiervoor benaderen via mail en wij zullen u van A tot Z tot in detail verder helpen. Denk hierbij aan het maken van 3D tekeningen tot het inrichten van een lounge ruimte.

Fit en sportgroep heeft veel ervaring op gedaan met het inrichten van talloze praktijken. Steeds meer fysiopraktijken maken gebruik van apparatuur om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U als fysiotherapeut bent afhankelijk van de apparatuur. Fit en sportgroep levert niet alleen de apparaten maar kan ook de service verzorgen. Mocht er onverhoopt uitval plaatsvinden dan zal dit altijd binnen enkele dagen verholpen zijn.

Kleine en middelgrote sportscholen zijn op het juiste adres bij Fit en Sportgroep Benelux. Door middel van een goede samenwerking met verschillende partijen kunnen wij alles leveren op het gebied van fitness. Van het maken van een 3D schaal tekening tot het inrichten van een fitnessruimte met de nodige apparatuur.

Inrichting van:

  • Cardio apparatuur
  • Kracht stations
  • Spinning ruimte’s
  • Groeples ruimte’s en accessoires
  • Yoga & Pilates
  • Totaal concept
     

Wat kan Fit en Sportgroep voor u betekenen?
Sportruimte’s inrichten vereist kennis en vakwerk. Fit en Sporgroep kan in samenwerking met verschillende partijen u een totaal concept leveren wat past bij de desbetreffende locatie en of doelstelling. Laat uzelf informeren door één van onze specialisten.

Het inrichten van een fitnessruimte in uw Hotel

Het inrichten van hotelruimtes vereist specifieke kennis en inzicht. Door een nauwe samenwerking met verschillende partners kunnen wij uw fitnessruimte kant en klaar inrichten. Denk hierbij aan een geschikte vloer, drinkwater systeem, lounge, aankleding en uiteraard het inrichten daarvan. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte via info@fitensportgroep.nl

Ook kunnen wij voor u een 3D tekening op schaal maken via onze tekensoftware.

Fitnessruimtes binnen bedrijven

Een gezond leven wordt erg belangrijk. Iedereen weet dat genoeg beweging een positief effect heeft op de gezondheid van het lichaam. Vetten worden omgezet in bruikbare energie, de conditie wordt verhoogd en de stress wordt verminderd. Niet alleen de werknemers zelf maar ook de werkgever heeft er baat bij. Een actief werknemer leid tot een betere werknemer. Het ziekteverzuim dringt terug en dat leid uiteindelijk tot kosten besparing voor de werkgever.

Zieke werknemers kosten geld
Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen voor een sportruimte op het bedrijf. Dat is niet verwonderlijk, zieke werknemers kosten werkgevers en de overheid immers miljarden euro’s. U als werkgever weet hoe duur het is als een werknemer tijdelijk of voor langere duur uitvalt. Investeren in een sportruimte dat ertoe leidt dat werknemers fitter worden loont. Dat blijkt uit onderzoek die recentelijk is uitgevoerd. Fitte werknemers geven een beter resultaat, zijn minder vaak afwezig en zitten beter in hun vel. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Wat kan Fit en Sportgroep voor u betekenen?
Fit en sportgroep heeft ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsfitness en fysiopraktijken. Wij kunnen een kleine tot middelgrote fitness zaal voorzien van de nodige fitnessapparatuur. De vraag naar fitness ruimtes in bedrijven en studio’s wordt steeds groter. Steeds meer bedrijven gaan inzien wat het belang is van fitte werknemers. Naast het leveren van professionele fitness apparatuur kunnen we ook een training verzorgen. De toestellen wordt door een monteur op locatie geleverd voor een optimale afstelling en werking. Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Robert Theuws, Fit en Sportgroep Benelux


Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Robert Theuws, Fit en Sportgroep Benelux