Tunturi fitnessapparatuur

Tunturi fitnessapparatuur is zeer geschikt voor fitness in de thuis situatie. Het Finse design met prachtige vormen, lijnen en kleuren maakt een Tunturi een aanwinst voor elk interieur. Soms staat zelfs een Tunturi even in de weg. Dit betekent dat de trainer eenvoudig verplaatst moet kunnen worden, dit kan door de handige transport wieltjes en de Tunturi opklapsystemen. Tunturi is uniek en gemakkelijk verplaatsbaar in huis.

Topkwaliteit  is vaak niet van buiten te zien. De pure techniek en kwaliteit van onderdelen zitten vaak goed verborgen in het apparaat. Bij een Tunturi apparaat zit het geheim van de kwaliteit vooral in het gebruik van duurzame onderdelen. De beste materialen worden gebruikt om het toestel zo goed mogelijk te produceren.

Maar de echte kwaliteit zit in de “afwerking”. Letterlijk en figuurlijk. Niet alleen het mooie Scandinavische design maar ook de topkwaliteit van de onderdelen en de techniek.

De Tunturi collectie
De collectie fitnessapparatuur 2014 bevat vele unieke Tunturi innovaties zoals dat ook vanzelfsprekend mag worden gezien van de uitvinders van fitnessapparaten voor thuis gebruik. In 1922 heeft Tunturi fitness al bewezen dé marktleider te zijn met innovatieve producten voor thuisgebruik en vernieuwende concepten binnen de fitness apparatuur. Sinds 1970 is Tunturi een gerenommeerd en belangrijke speler in deze fitnessmarkt geworden. Tunturi is tevens marktleider met de eerste ergometer hometrainer, de beroemde Tunturi W1, waarvan vele miljoenen exemplaren zijn verkocht. Tunturi is de innovator op het gebied van hartslagprogramma’s en unieke fitnessapparatuur producten zoals T-Road. Niet voor niets staan vele patenten op naam van het fitnessmerk Tunturi.

De Tunturi ergonomie
Tunturi fitness apparaten moeten een aanwinst zijn voor elk interieur. Het moet een uitbreiding zijn van de kamer. Gewaardeerd is het gebruik bij de fitnessapparatuur van de allerbeste materialen, tot in de kleinste details. Een Tunturi product is erg comfortabel, stevig en solide. Tevens is alle fitnessapparatuur van Tunturi gemakkelijk verplaatsbaar door de handige wieltjes en opklapsystemen.

De motiverende trainings programma’s worden op verschillende trainers ondersteund met T-Road. T-Road is een uniek programma waardoor u thuis de beleving van het buitentrainen ervaart alsof u zelf buiten bent. Tijdens de workout ziet u een levensecht parcours door steden, bergen en bossen. De trainer reageert op elk niveau verschil (bergop en bergaf) en u kunt gebruik maken van versnellingen zodat u de berg op kunt komen zonder té hard te hoeven trappen. Een unieke ervaring welke wat de beleving op een fitnessapparaat aanzienlijk vergroot.

 
Met een Tunturi fitness apparaat kiest u voor kwaliteit, design en
duurzaamheid