Over Ons

Vakspecialist
Eigenaar Robert Theuws is geen onbekende in de fitnessbranche. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan en is van daaruit Homefitness 4 You gestart voor de particuliere markt. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur. Al snel werd de vraag groter en groter vanuit de zakelijke markt zoals hotels en fysiopraktijken. Daarop inspelende is Fit en Sportgroep ontstaan in samenwerking met verschillende partijen om zo een totaal aanbod aan te kunnen bieden van 3D schaaltekening tot personal fitness training op locatie.

Groeiende markt
Uit onderzoek is gebleken dat de markt voor fitnessapparatuur voorde zakelijke markt een groeiende markt is. Veel bedrijven gaan sportruimtes inrichten om zo het ziekteverzuim te minderen. In Amerika en Overige westerse landen is dit reeds een succes geworden. De verwachting is dat ook in Nederland steeds meer mensen gaan sporten. Daarnaast is er de laatste jaren een ontwikkeling gaande dat mensen meer geld uitgeven aan gezondheidsgerelateerde producten. Het belang van bewegen wordt steeds meer onderkend in de maatschappij. Ons productaanbod sluit goed aan bij deze ontwikkelingen.

Kwaliteitsmerken
Fit en sportgroep Benelux verkoopt een aantal kwaliteitsmerken zoals Powerplate, Bremshey, Lifefitness en Tunturi Platinum. Deze laatste is een exclusief merk waarbij hoge eisen gesteld worden aan de dealers. Het materiaalgebruik is een onderscheidende factor bij deze producten, ook wordt er veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijke interactieve programma’s die het sporten leuker maken en eveneens makkelijk te gebruiken door verschillende doelgroepen. In diverse prijsklassen is er kwaliteitsapparatuur verkrijgbaar.

Advies op maat

In de showroom bestaat de mogelijkheid om fitnessapparatuur te bekijken en uit te proberen. Er staan diverse hometrainers, crosstrainers, krachstations en loopbanden opgesteld. Er wordt dan ook veel waarde gehecht aan persoonlijke begeleiding en maatwerk. Robert:” Naast een deskundig advies kan er een persoonlijk trainingsprogramma aangeboden worden, eventueel in combinatie met een voedingsadvies”. Ook service is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Zo zijn er mogelijkheden voor service en onderhouds contracten. Vraag hiervoor naar een offerte op maat.

Totaalpakket
Naast het uitgebreide aanbod in fitnessapparatuur kunt u bij Fit en Sportgroep Benelux terrecht voor persoonlijke begeleiding op het gebied van Fitness, Tennis en overige sporten. Dit in samenwerking met 25tien personal trainers en events.